Címkék

Hétfőn voltunk kivizsgáláson Barnussal. Szerencsére itt nem nyúzzák őt mindig szurkálással, mindenféle vizsgálatokkal. Évente van egy, akkor a kislábujjától a haja végéig megnézik. Mire délre a doki néninkhez értünk már meg volt sok eredmény, mindenkivel tudatjuk, hogy jól vagyunk és nagyon bizakodóak, sőt! Nem adjuk fel! Megkapta az influenza elleni védőoltást is, hősként viselkedett 7 évesen! A sok betegsége miatt retteg az orvosoktól, de most még csak pityergés sem volt. Kapott is a büfében egy csomag gumicukrot és egy kamioncsomagot. Gondoltuk, ennyivel el is intéztük, de éjszaka jött az aranyos, bizony belázasodott, biztos, hogy a szuritól, akkor kapott egy lázcsillapítót, azóta semmi gond. Hát, ezen is túl vagyunk!

Most Katinkának is ezen a napon kellett menni ugyancsak ehhez a doki nénihez, csak másik kórházba, és felnőtt rendelésre. Ő is nagyon jól van, csak a polipok rakoncátlankodnak az arcüregében meg a homlokában. Sajnos már kétszer műtötték, igaz már jó régen, azóta mindig sikerült visszanyomni neki gyógyszerekkel (szteroidokkal, nagyon nem szeretem őket!!!),  most majd mennie kell CT-re. Nem is bánom, ha újra meg nézik neki, sok-sok évvel ezelőtt láttuk csak a benti állapotokat. 2 hét múlva kiderül, hogy mi van odabent! Reméljük semmi rosszaság! Neki nem volt semmi gondja a védőoltással.

Tegnap itt volt Barnus egyik volt osztálytársa, Máté! De boldog volt az én kicsi fiam! Ők nyáron visszaköltöztek Magyarországra, Barnus nagyon szerette a kisfiút. Két szerény, kedves, aranyos kisfiú. Barnust megviselte, amikor elköltöztek, most nagyon-nagyon örült, hogy Brüsszelbe jöttek látogatóba, és találkozhat Mátéval. Egész nap játszottak, meg is beszéltük, hogy ha legközelebb jönnek, akkor is találkoznak. Örülök ezeknek a barátságoknak! Olyan jók ezek!

Ma csodálatosan sütött a nap! Nagyon szép idő volt igazán, még a hőmérő is 13 fokot mutatott! Délután elmentünk Leuvenbe. Eszti már volt ott a barátjával és nagyon tetszett neki, hát elmentünk, édeskettesben! De kedves kis város tényleg! A sok egyetem miatt tele volt fiatalokkal. Nagyon szépek a régi épületek, mintha most újították volna föl mindet. És az az igazság, hogy annyi biciklit én még nem láttam! Mindenhol bicikliút, mindenki biciklivel közlekedik . Valahogy olyan nyugisnak tűnt az egész. Talán hiányoztak a dugók? Gyuszi készített képeket is, talán be fogja tenni. Pont vége volt a tanításnak az egyik egyetemen, kiözönlöttek a fiatalok, tiszta áradat volt! Pillanatok alatt megteltek a kávézók, szendvicsezők, pici éttermek. Na mindegy, tetszett az a város, menjetek, nézzétek meg! Nekem nagyon hasonlított a hangulata a régi gödöllői egyetemi hangulatra. Régi szép idők!

Meg az újak! 🙂