Címkék

,

Korábban már írtam Schobert Norbiról, amikor a könyvét olvastam. Tetszett a könyv, és komolyan fontolóra vettem a módszer alkalmazását. Mielőtt belekezdtem két akadályát láttam az egésznek: az egyik az édes szám, tartottam tőle, hogy a Norbi diéta nem tartalmaz elegendő édességet. Ez be is igazolódott, bár be kell vallanom, hogy ez inkább előnyére szolgál a módszernek. A másik, hogy utálok éhes lenni. Gondolom mindenki így van ezzel, bár Norbi javaslata szerint sokféle kaját lehet este is fogyasztani.

Azonban nem ezek miatt volt, hogy mégsem folytattam, hanem a masszív mennyiségő édesítőszer miatt. Azt ugyanis nem vette be a gyomrom. Szó szerint értve. Értem én, hogy a cukortól hízik az ember, de az én egészségem számára az édesítőszerek nem egészségesek. Nem részletezem miért. Ha kíváncsi vagy keress meg Skypon vagy MSN-en, elmondom.

Ami miatt most ismét írok róla, az a friss hír a Blikkben, mi szerint Norbi lesz a tanácsadója a belga egészségprogram kidolgozásának. A belga miniszterelnök asszony öt éves szerződést írt alá a fitneszguruval. Lehet, hogy nemsokára Norbi gyorsétteremben kajálunk a meki helyett?

Norbinak meg volt azért az a jótékony hatása rám, hogy elkezdtem fitneszbe járni, és ma már olyan fitt vagyok, hogy csak nnna. Komolyan! Ha nem hiszed, járj utána. Ma az overijse-i Quality fitneszteremben. Én ott leszek.