Címkék

,

Találtam egy weboldalt a világ érdekes szobrairól. Van közöttük három, ami Belgiumban található, ebből kettő Brüsszelben. A saját szememmel még nem láttam őket, ha valaki ráismer, legyen szíves írja meg, hogy hol vannak!

Ennek nem tudom mi a címe:

belgiumi szobor

Ennek sem:

belgiumi szobor

Ezt úgy hívják, hogy A férfi aki a felhőket méri (találó):

a férfi aki a felhőket méri


Hír: hidrogén meghajtású autót dolgoznak ki az EU támogatásával. Az új jármű kereskedelmi bevezetése 2015-2020 környékén várható.

hidrogén hajtású autóVélemény: Ideje már, hogy az EU valami komolyabb kutatás-fejlesztésbe fogjon, mert lisszaboni stratégia ide vagy oda, megkapta a nemzetközi kritikát, hogy sokkal kevesebbet fordít ilyen célokra, mint például az amerikaiak. A hidrogén meghajtású autó alapvetően jó ötlet, kisebb mértékben terheli a környezetet, és ha még olcsóbb is lesz, akkor nyert ügye van. Persze meg kell még oldani néhány kérdést, mint például, hogy ugyanolyan legyen a teljesítménye, és hogy biztonságosan lehessen üzemeltetni. Aztán van még tennivaló az üzemanyag-előállítás és -ellátás területén is, de hát a benzines autók sem egyik napról a másikra terjedtek el. Már előre látom a jövőt, ahol alacsony károsanyag kibocsátású hidrogénautókkal járunk, amelyekhez megújuló energiaforrással működő üzemek állítják elő az üzemanyagot.