Címkék

,

Amióta kiköltöztünk vidékre kb tízszer annyit vagyok levegőn, mint előtte. És kb tízszer annyit mozgok. A hétvége a hinta összerakásának és más ház körüli teendőknek a jegyében telt. Összeraktam a kerti asztalt és napernyőt is, és nagyon élveztem a jó időt. Tegnap délután hatalmasat bicikliztem, kimentem az erdőbe, hegyi terepre, majd kiköptem a tüdőmet mire felküzdöttem magamat a meredek dombra. Kell ez nekem? – gondoltam. Igen, ez kell nekem. Sokkal inkább, mint a tespedés a szobában. A szabadban eltöltött idő meg is látszik a blogírói aktivitásomon is, de ígérem, hogy nem hagyom cserben kedves olvasóimat. Az e-mailjeimet is meg fogom válaszolni.

Ma megérkezett új kolléganőnk, aki átveszi tőlem a titkársági teendőket, én pedig  átköltöztem a másik irodába. Átadom neki a dolgokat, és most már lesz időm rendesen foglalkozni a tanfolyamszerverzéssel.

Ja, és egy új őrület: myVIP. Azt mondják, hasonló az iwiwhez, de ehhez még lehet meghívót szerezni. Én is beneveztem, meglátjuk mire lesz jó.