Címkék

,

Ez a hét a költözés utáni munkálatok jegyében telt. Ma délutánra sikerült mindent elpakolni, amit dobozokban áthoztunk. Össze vannak szerelve az utolsó bútordarabok is, és megérkezett az egyik kanapé is a nappaliba. Ma raktunk fel függönyöket is a nappaliban és a hálószobában. Már nagyon idegesített bennünket, hogy a ház elõtt elmenõ emberek bebámultak az ablakon. Valószínûleg itt is, mint más faluban, attrakciónak számít egy új lakó. Most már a szembeni szomszéd sem tudja imitálni, hogy a számítógépet nézi, miközben igazából átkukucskál, hogy ki- és mifélék ezek az új emberek itt.

A fiúk kint játszanak a kertben. Az egy hét alatt annyit voltak kint a levegõn, mint máskor egy hónap alatt sem. Már ezért megérte ide költözni. Hamarosan kapnak egy homokozót, már nagyon hiányzik nekik.

A párom rózsát ültetett, lesz miben gyönyörködni, amikor kávézunk a teraszon.

Nagyon valószínû, hogy lesz kutyánk. Voltunk a menhelyen, és nagyon tetszett egy labrador. Nemrég találták, és várni kell még egy hetet, hogy jelentkezik-e a gazdája. Jövõ héten kiderül.

Apropó, a jövõ hét rövid lesz, csütörtök péntek szabadnap. Hétfõn pedig húsvét, így összejön egy kis tavaszi szünet. A gyerekek pedig két hétig nem mennek suliba – tök jó az Európai Suli! Legalább szusszanunk egyet.