Címkék

, , , , , ,

Töltöm, töltöm fel a bejegyzéseket. Ma megint felment 2 hónap, rengeteget irtunk annak idején, főleg én. Megkerült a dátum, amikor lelőtték KisBüdit, mikor lettünk barátok Gabóékkal, mikor voltunk nyaralni először a négy gyerekkel és Taszikával. 

Te jó ég, ezek mind 11 éve történtek!!! :O Tiszta hihetetlen, történelem mára, a családunk történelme. Sajnos hiányos ez is, annak ellenére, hogy sok az irás. Vannak utalások benne amik nincsenek meg. Nem is lesznek. 

Majd át kell olvasnom őket, tele vannak hibával. Be kell tördelni, a képeket megkeresni, egy külön lemezre vannak lementve valahová a fiuknál, és szépen katalogizálni, feltölteni ahová fel kell. Nagy munka lesz ez még.

Nem tudom mit tehetnék annak érdekében, hogy akik hírlevelet kapnak a bejegyzésekről ne árassza el a postaládájukat a sok 2008-as bejegyzés? Vagy kibírjátok? Nem szeretnék senkit kiakasztani de nem jut eszembe semmi amivel ki tudnám ezt védeni. Megkeresem a régi bejegyzést, ha megtalálom valahol akkor kijavítom a dátumot és töltöm fel. 

Sokan, nagyon sokan nem is olvasták ezeket az írásokat, élethelyzeteket, nekem meg egyik-másiktól hol összeszorul a torkom hol nevetek. 

Megpróbálok lassítani, amíg ilyen sok a havi bejegyzés, addig naponta csak egy hónapot töltök fel. Már csak 2 év és összeér a két blog. Fogalmam sincs a többi évről, bejegyzésről mennyi lesz meg, út közben látom csak.

Szóval bocsánat és elnézést ha valakit kiakasztottam most ezekkel itt, ígérem egyszer csinálom meg, a többit már nem fogja senki érzékelni ha javítom, tördelem, mert azt a szerkesztőprogramban suttyomban meg tudom csinálni. 

Türelem, türelem, türelem, ha meg valakinek van ötlete akkor nyugodtan mondhatja! 🙂 Vevő vagyok minden megoldásra! 🙂