Címkék

, , , , , , , , ,

Nem, nem, nem váltunk stílust! 🙂 

Talán már sokan ismerik, de talán sokan még nem. Mi ősszel már használtuk amikor autót kellett bérelnünk és nem volt benne GPS és bizony eltévedtünk volna nélküle. 

Egy olyan mobiltelefon kell hozzá, amivel lehet állandó internet kapcsolatot fenntartani meg egy telefontartó amire ki tudjuk tenni a telefont az autóba, lehetőleg ne a szélvédő közepére ahogy itt szokás. 😦 

Na szóval ez egy valós idejű navigációs rendszer.
0b8y3p7wi51g85cg

Van magyar menü is hozzá meg mindenféle nyelv. A kezeléséről nem írnék, mert nagyon egyszerű, le kell tölteni a telóra a programot mondjuk innen:

https://www.waze.com/hu/

hozzá azt a nyelvet amivel kommunikálni akarunk vele és onnantól kezdve megtanítja a saját kezelését, alkalmazását. Mivel a közlekedők jelentése alapján működik, így elég friss információk vannak benne, lehet rá hallgatni. Dugó esetén felajánl kikerülő utat, elmondja arra mi várható, mennyivel tart tovább az utazás, stb. Mi is jelenthetjük ha bárhol látunk valamilyen problémát, akadályt, rendőrt, dugót az utakon, ezzel másoknak segíthetünk. 

Mint minden navigációs rendszernél itt is be lehet írni a kezdő és a végcélt, megnézhetjük a rendszer által tervezett utat, mennyi ideig fog tartani. Ha közben bármilyen gond adódik, akkor szól. 

A hangot be lehet állítani, és nem gép hangon beszél. Szoktam mosolyogni, mert mikor bekapcsolom akkor kedves hangon mondja: Üdvözlöm, Csilla vagyok. 🙂 Én meg mondom neki: Szia, én is! 😀

Jó szívvel ajánlom mindenkinek a frissessége, a könnyű kezelhetősége miatt is.