Címkék

, ,

Hát eltűntem megint! Hát, bazira elegem van! Hogy miért is? Vegyük csak szép sorjába!

Ott kezdődött, hogy jött egy igen hosszú hétvége itt, ajándék négy nap! De örültünk neki, és jól is telt, tényleg. Szombat estig, mikor is egyik pillanatról a másikra olyan fájdalom tört rám, hogy szó szerint levegőt sem kaptam.

Irány az ügyelet, kedves idős doktornő, megvizsgál, semmi. Kapok szurit, fájdalomcsillapítót és már a tudatnak is örülök, hogy mindjárt, mindjárt el fog múlni a fájdalom. De nem múlik  A vizsgáló egyik oldalán Gyuszi szorongatja a kezem, a másikon a kedves Doktor néni. Telik az idő, de semmi. Szegénykém, széttárja a karját, be kell menni kórházba, nem hatott a szuri. Igen, tudomásul vettem, irány a sürgősségi. Mire beértünk már csillapodni kezdett a fájdalom, jött egy medikus, vett vért, kaptam egy szép csinos kanült, majd vártunk az orvosra. 

Az idő haladt, a fájdalom csillapodott, majd mire berobogott a doki, már el is múlt  Hiába vizsgált, semmi. Most semmi nem fájt, pedig pár órája az ügyeleten a doktornő úgy belenyúlt abba ami fájt, hogy azt hittem lekaparom a falat. 2 óra a labor, meg kell várni.

Gyuszi már tudta, én mennék, de nem engedte. Mert mi lesz, ha éjszaka újra kezdődik? Akkor jövünk megint, hogy bocsi, de mégis inkább nézzenek már meg? Telt az idő, közben kihisztiztem magam a facebook-on, hogy mennyire nem akarok ott lenni, majd kiderült, hogy negatív a lelet, de azért menjek el egy CT-re, biztos ami biztos. Jó! Repülök! Negatív  Azért kiderült, hogy a vesém miatt aggódtak annyira, meg azért valami ici-picit találtak az egyik eredményben, szedjek egy kis gyógyszert. Ó, én mint menekülő mindenbe beleegyeztem, csak mehessek már haza. Éjszaka fél 12 volt ekkor, de vége! Azóta sem fájt semmim, hála Istennek!

Várakozás közben Gyuszival hülyéskedtünk, mondtam, hogy facebook-ozok. Mondta is, hogy ne írjak már erről a blogba, mer azt hiszik, hogy mindig csak betegeskedünk. Mondtam neki, jól van, nem írok  Hogy miért írtam meg mégis? Mindjárt elmondom a következő bejegyzésben, mert az aztán … !!!