Címkék

, , ,

Ezzel a bejegyzéssel tartozom, pár hete kellett volna megirnom, de még most sem késő!

Ugye kialakul egy kör egy-egy blog körül, jönnek-mennek a kommentek, egyik-másik emberrel magánban is levelezik a blog irója, kialakul egy közelebbi kapcsolat. Megismerik egymást, szimpatikusak lesznek egymásnak, és bár sokszor nem is álmondnak arról, hogy találkozhatnak, mégis nagy öröm, ha összejön!

Egy héten belül hárman jelentkeztek be hozzám, hogy jönnek Brüsszelbe, lenne-e kedvem, kedvünk találkozni velük. Naná! 

Először Nikol jött, ő Bécsben él lányaival, ő irja a Császármorzsa blogot életükről, mindennapjaikról, és rengeteg hasznos információt oszt meg oldalán azoknak, akik egyszer majd hasonló cipőben járnak, mint ő. 

Jaj, nagyon jó volt őt látni igaziból is! 🙂 Elbeszélgettünk a gyerekekről, ettünk egy finom vacsit itthon, de beszélgetés közben elrohantak az órák, vissza is kellett vinnem a szállodába, hiszen okitani jött ide, ezt a pár órát munka után csentük magunknak. Kár, hogy ilyen gyors volt, hogy ilyen rövid és ilyen későn tudtunk csak találkozni. Fáradtak voltunk mindketten. De megigérte, hogy eljönnek egyszer kirándulásként Belgiumba és akkor ujra találkozunk! Nikol, várunk családostul!

Aztán nemsokára (jaj, nem is, még egy hónap 😦 ) jön Rita, neki is van egy Mimi blogja, amit nagy szomoruságomra nem ir már hónapok óta, de majd beszélek nemsokára a fejével! 🙂 🙂 🙂 Már nagyon, de nagyon várom a találkozást, és mivel ő hosszabb ideig itt lesz, igy nagyon reménykedem, hogy akár 1-2 napra el is lophatom őt a kisfiával együtt. 🙂 🙂 🙂

Aztán végre, végre, végre!!! Timi, illetve élete párja beadta a derekát és bejönnek egyszer ha már itt mennek el minden áldott alkalommal mellettünk, amikor Magyarországra és onnan visszafelé utaznak. Igaz, addig még várni kell pár hónapot, de ha már éveket vártam, akkor az a pár hónap ugye már semmi! 🙂 🙂 🙂

Várom a további bejelentkezéseket! 🙂 🙂 🙂 Itt a nyár! Ki jön még? 🙂