Címkék

,

Mielõtt felháborodásomnak hangot adnék ki kell hangsúlyoznom, hogy Belgiumban élek. Itt járok az élelmiszerüzletekbe, itt veszek ruhát, és itt vásárolok számítógépet is.

Utálom a spamot! Te nem így vagy ezzel? Buta emberek olyan termékek reklámjaival bombáznak, amelyek nem érdekelnek, fogalmam sincs hogy mik azok, a büdös életben nem fogom Amerikából megrendelni, és még sorolhatnám az érveket amiért esélyük sincs arra, hogy komolyan vegyem õket. Felesleges idõrablás. Az õ idejük nem izgat különösebben, de a sajátomra annál inkább kényes vagyok. Ha van valami amit utálok, az az értelmetlen idõtöltés. Már pedig a spam értelmetlen.

Van néhány hírlevél, amelyet rendszeresen kapok, mert megrendeltem õket, feliratkoztam rájuk, vagy hozzájárultam amikor letöltöttem valamit a netrõl. Ezek rendben vannak, hiszen én akartam, hogy küldjék õket. Viszont nagyon ellenszenves az a levél, amikor küldenek egy reklámot anélkül, hogy én kértem volna, és odaírjaák: ha nem akarom tovább kapni, akkor kattintsak ide vagy oda. Mindennek a teteje, ha kattintok, és a link nem mûködik. És jön továbbra is a spamáradat.

Kéremszépen, a magyar Fefo Kft. ilyen cég. Soha sem írtam nekik, nem vásároltam náluk, nem töltöttem le tõlük semmit, mégis “megtisztelnek” ajánlatukkal. Próbálkoztam elõször, hogy írtam nekik: ne küldjék a szemetet, de nem válaszoltak. Ha kattintok a linkre, programhibát jelez. Azzal is próbálkoztam, hogy visszaküldtem a saját levelüket, de nem kaptalk észbe. Ha valaki ismeri, adja át: nem akarok több spamot kapni a Fefo Kft-tõl. Ismétlem magamat: Belgiumban vagyok megtalálható.

Lehet, hogy csak a szót szaporítom feleslegesen, de kikívánkozott a felháborodásom. További kellemes, spam-mentes napot mindenkinek!