Címkék

, , , , , ,

Múlt héten végre eljutottam fodrászhoz. Joci kedves volt, valahogy csinált nekem helyet, tudja nem egyszerű most az időbeosztásom, de ott lehettem és hálás vagyok érte. 

Egész nap köd volt. Mikor reggel 6-kor indultam Astridért már akkor látszott, hogy ereszkedik le a köd, gomolygott a forgalom fölött. Fura és félelmetes volt látni. Nap közben pedig szépen betakart mindent. Ígérték, hogy majd kisüt a nap és a köd felszáll, nem lett belőle semmi. Mikor délután indultunk vissza Astriddal a Mamájához akkor szép fehér pamacsok között mentünk, néhol alig lehetett látni. Gondoltam is, na hazafelé a sötét ködben szép lesz autózni. 

Besötétedett mire kiléptem a fodrásztól, de a köd mintha oszlóban lett volna. Azt gondoltam talán csak itt bent a városban. Igazából csodaszép volt minden a jótékony köd takarásában. Még mielőtt bárki is mondaná, hogy vezetés közben nem fényképezünk, szeretném felhívni a figyelmét a közlekedési lámpák színére. Nézzétek csak…

ködös este Brüsszelben1Az EU negyed mellett jöttem el.

ködös este Brüsszelben2Mondanám, hogy nézzétek csak, ott van balra a királyi kastély, de nem látni belőle semmit. Szemben van a királyi park, az ott lévő fákból látni párat a kép közepén. No majd egyszer fotózok tiszta időben is.

ködös este Brüsszelben3

Szokásos esti dugó. Brüsszelben vannak a föld alatt is utak, körgyűrűk. Reggel és este föld felett, föld alatt áll a forgalom. Ilyen időben meg főleg. Vannak akik túlontúl óvatosak, míg mások ugy vezetnek mintha egyedül száguldoznának az utakon. Ezek vannak többen. 🤔

Mikor kiértem a városból sem lett nagyobb a köd, sőt. Szerencsére nem fagyott, a hideg szél miatt érzett az ember hidegebbet, igy az egész napi ködtől csak csurom vizes volt minden.