Címkék

, , , , , ,

M√©g t√©len √©szrevett√ľk, hogy a k√∂zlekedŇĎben a k√∂lt√∂z√©skor haszn√°ltan v√°s√°rolt szekr√©ny √©pp sz√©tesŇĎben van. A l√©pcsŇĎ √©s a mellette l√©vŇĎ kom√≥d tartotta √∂ssze. Azt√°n j√∂tt a t√©li le√°raz√°s janu√°rban, vett√ľnk az ikea-ban k√©t egyszerŇĪ mezei szekr√©nyt.

A r√©gi szekr√©ny szem√©ttelepre ker√ľlt, nem sok gond volt a sz√©tszerel√©s√©vel. A kom√≥d fi√≥kjai a f√∂ldre ker√ľltek √°tn√©z√©sre, hogy azt√°n beker√ľljenek az √ļj hely√ľkre a tartalmak. Pakol√°sz√°s k√∂zben √©szrevettem, hogy Bruncuska megszerzett valamit az egyik fi√≥kb√≥l. Olyan √©desen hurcib√°lta mag√°val, letette, nyalogatta, besz√©lt neki.

Egy haszn√°laton k√≠v√ľli kulcstart√≥ macija volt. Le√ľltem mell√©, elk√©rtem tŇĎle sz√©pen, persze odaadta, de nem volt boldog, szomor√ļan √ľcs√∂rg√∂tt mellettem, n√©zve mit csin√°lok a macij√°val. Kitekertem belŇĎle a karik√°t amire a kulcsot lehetett r√©gen felrakni. Mikor visszaadtam Bruncinak, akkor sz√≥ szerint k√∂rbet√°ncolt ahogy ott √ľltem a f√∂ld√∂n, sz√°j√°ban a macival.

Ennek m√°r 2-3 h√≥napja lassan. A maci megy mindenhova ahov√° Brun√≥ megy. Hozza-viszi. Persze a j√°t√©k, boh√≥ckod√°s hev√©ben nincs mindig esz√©ben, de m√°r t√∂bbsz√∂r l√°ttam, hogy egyszer csak elindul, keres, kutat √©s nem nyugszik m√≠g meg nem tal√°lja. Nagyon vigy√°z r√°. Ha ki kell mosni, akkor v√©gig n√©zi mit csin√°lok, nyomomban van addig, m√≠g vissza nem ker√ľl a sz√°j√°ba a macika.

J√∂tt m√°r √©jszaka is aludni az emeletre, de a nappaliban sokszor igy tal√°lom meg ŇĎket. Macika nyalogat√°s k√∂zben elaludt.

bruncuska

Nagyon szereti, sosem r√°gja, sosem r√°zza √©s term√©szetesen a m√°sik h√°rom kuty√°nak m√©g csak r√° sem szabad n√©zni, nemhogy megnyalni, vagy esetleg sz√°jba venni. ūüôą De m√°r most l√°tom szereznem kell egy m√°sik macit, mert ezt a sok szeretget√©st nem fogja b√≠rni sok√°ig √©s akkor mi lesz? ūüėĪ